Україна передчасно відмовилася від участі в конкурсі "Євробачення - 2019".

Але все ще можна змінити.

Євробачення
Євробачення

Про це стало зрозуміло зі слів віце-прем'єра з гуманітарних питань В'ячеслава Кириленка.

"Рішення Національної суспільної телекомпанії України (НОТУ) щодо неучасті у "Євробаченні" було, звичайно, передчасним. Але змінити його можна ще навіть і зараз", - сказав Кириленко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За його словами Кириленка, рішення про участь України в Євробаченні знаходиться в компетенції "Громадського ТБ".

Варто нагадати, що Відомий український співак Олег Винник розповів як він хотів поїхати представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення".

Про це йдеться у сюжеті одного з телеканалів.

Зокрема, Винник розповів, що мав бажання взяти участь у пісенному конкурсі, коли він проходив у Німеччині. Більш того, на той момент у нього вже була готова навіть конкурсна пісня.

"Я написав пісню на українсько-німецькій мовах. І, коли я запитав: "Як це все відбувається?" мені запропонували заплатити 600 тисяч чи то доларів, то євро. Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу", - зізнався Олег.

Після цього співак звернувся до свого колеги з Норвегії, який раніше був конкурсантом, проте набагато раніше. Він і розповів українцю, що витратив на конкурс кілька сотень доларів.

При цьому він додав, що зараз вартість поїздки на Євробачення дещо зменшилася, тому співак вже може собі це дозволити.

"Так що сьогодні є один плюс, що артист повинен заплатити приблизно 150 тисяч доларів. На сьогоднішній день я можу собі це дозволити поїхати за 150 тисяч доларів виступити як обличчя України", - аргументував співак.

Нагадаємо, Данилко про Зеленського і MARUV: без горілки слухати не міг

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Києві напали на учасницю Євробачення: ніхто тобі не допоможе

Також Знай.ua" писав про те, що Скільки Росія заплатила MARUV: українцям озвучили нечувані суми