Російський стиліст та шоумен Сергій Звєрєв влаштував одиночний пікет. Він вийшов на Красну площу в Москві з протестом проти будівництва заводу на Байкалі.

Відповідний допис Звєрєв опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я проти будівництва заводів з розливу води на Озері Байкал !!! А ви проти ??? Досить знищувати природу !!!!", - підписав стиліст свій допис.

Раніше Сергій Звєрєв розміщував відео із закликом підписати петицію проти будівництва заводу з розливу води Байкалу для Китаю. Завод планують побудувати в російському селищі Култук, де народилась епатажна зірка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Продукція заводу буде поставлятися в Китай. Вчені підтверджують, що будівництво заводу завдасть значної шкоди Байкалу, який і так вже страждає від екологічних проблем. А також роботи з будівництва заводу були санкціоновані діячами, які раніше залучалися до кримінальної відповідальності за контрабанду природних ресурсів в Китай.

Сергій Звєрєв
Сергій Звєрєв

Цікаво, що місцевим жителям законом заборонено проводити будь-які будівельні роботи на своїх ділянках. Обурює Звєрєва й вибране місце для забудови. Болота Байкалу занесені в Червону Книгу, як місце проживання унікальних перелітних птахів.

У Байкальської природоохоронній прокуратурі повідомили про те, що новий позов відомства з приводу будівництва підприємства зараз знаходиться у виробництві міського суду Прибайкальського міста Слюдянка.

Нагадаємо, що співачка Софія Ротару таємно вийшла заміж: Сергій Звєрєв здав зірку з потрохами.

Як повідомляв "Знай.ua", німецький військовий влаштував мітинг під посольством РФ: може, хоч так дійде.

Також портал "Знай.ua" писав, що під будинком Гладковського проходить масова акція протесту: заарештувати негайно.