Усі прихильники знаменитої пари Кеті Перрі та Орландо Блума знають, що зірки познайомились на афтепаті "Золотого глобуса" у 2016 році. Проте, за яких обставин це відбулося, Перрі та Блум ніколи не говорили. Точніше, до вчорашнього вечора.

Видання People написало, що пару звів звичайнісінький фастфуд. Про це розповіла сама співачка під час прем’єри American Idol, в якому вона сидить за суддівським кріслом.

Коли одна з учасниць шоу зізналася, що працює в місцевій бургерній In-N-Out Burger в Лас-Вегасі, Перрі аж підскочила на місці.

"Хочете розповім вам дещо миле? Завдяки In-N-Out я зустріла свого хлопця. Ми були на церемонії "Золотий глобус", тоді ми ще не були разом. Я попросила свого охоронця принести мені 10 бургерів із In-N-Out. І раптом я бачу чиюсь руку – а її власник точно не сидів за нашим столом – рука забирає бургер. "Агов, – кричу я, – це мій бургер!". Кеті Перрі

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що голлівудський актор Орландо Блум і американська співачка Кеті Перрі оголосили про свої заручини. Про це повідомляє Daily Mail.

42-річний актор подарував 34 -річній співачці обручку з діамантами і рубіном 14 лютого, на День всіх закоханих. Він організував з нагоди свята вечірку, на якій були присутні лише близькі та друзі пари.

Співачка виклалафото, на якому вона разом зі своїм коханим. На пальці у Кеті сяє велика рожева обручка. Таке саме фото з'явилося на сторінці Блума в Instagram. Мати Кеті, Мері Хадсон так само виклала в свій Facebook додаткові фото, підписавши їх: "Дивіться, хто вчора заручився".

Наголошується, що пара одружиться після трьох років стосунків. Поки що невідомо, коли і де проходитиме церемонія, але фанати щасливі, що вона все-таки буде.

Також "Знай.uа" повідомляв, що Кеті Перрі засліпив Селін Діон лицарської бронею.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Орландо Блум облажався з-за iPad.