Ні для кого не секрет, що 33-річна Даша Астаф'єва є секс-символом України вже багато років. Також дівчина відома своїми відвертими фотосесіями, провокаційними кліпами і пікантними нарядами. Однак нещодавно з'ясувалося, що знаменитість від усього цього готова відмовитися заради коханого чоловіка і створення сім'ї.

Про це Астаф'єва заявила в інтерв'ю "Іспит на відвертість з Машею Єфросиніною". За словами Даші, вона часто відчуває дискомфорт на сцені і сподівається незабаром назавжди піти з шоу-бізнесу.

"Я сподіваюся, що скоро піду з шоу-бізнесу. Все більше і більше, я не те, що би розчаровуюся… Я розчиняю свою позицію "Я зірка. Я співачка". Я просто людина-емоція і мені не важливо, чи буду я в шоу-бізнесі або в кіно. Так, я – творчість. Але є в цій сфері якісь речі несумісні з моїм людським сприйняттям. Я часто відчуваю себе на сцені некомфортно. Я розумію, що це не те, чим би я хотіла займатися", - розповіла Астаф'єва.

За словами співачки, вона сподівається незабаром відчути радість материнства.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Я вірю, що найближчим часом ми станемо батьками. Я хочу присвятити себе сім'ї. Ми з Артемом так стараємося. Вже і батьки підбурюють. Був момент - кожен місяць супроводжувався сльозами, коли я розуміла, що не завагітніла. Потім Артем подарував собаку, щоб якийсь час мені було на кого відволіктися. Чічіко (собака Даші) - це істота, яка прийняла на себе всю любов", - зізналася Астаф'єва.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва позувала для нових еротичних зйомок у нижній білизні тілесного кольору. Так, артистка доповнила образ величезною кількістю перлинних намист і яскраво-червоною помадою, засвітивши ідеальну фігуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва поспішила розповісти чудову новину - вона стала обличчям преміальної американської косметики і амбасадором відомої компанії. Так, артистка позувала з сертифікатом на тлі зеленої емблеми.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва, розповіла про еротичну сцену з Олею Полякової у другій частині секс-комедії "Свінгери". Відомо, що в ході спільної сцени артистки опиняються в одному ліжку і починають пристрасно цілуватися.