На показах Паризького тижня моди, що проходить в даний час, в обов'язковому порядку з'являються всі світові знаменитості. На престижній події відзначилася і внучка Софії Ротару, яка незважаючи на юний вік, уже встигла досягти значних вершин у модельній кар'єрі. На вулицях Парижа Соня Євдокименко з'явилася в золотистому комбінезоні від українського бренду Jean Gritsfeldt.

Соня Євдокименко

Підписчики назвали образ юної моделі космічним, при цьому вона доповнила його чорними босоніжками на платформі, золотистими сережками і рожевими сонцезахисними окулярами.

Варто відзначити, що в послужному портфоліо дівчини – робота з одним з найбільш серйозних вітчизняних брендів Poustovit, фотосесії для іменитих глянцевих журналів (у тому числі ювілейна обкладинка ELLE Україна), а також участь у показі українського дизайнера на Тижні моди в Нью-Йорку. Багатьом дівчина нагадує молоду Сінді Кроуфорд. Крім того, вона отримала своєрідне благословення від самого Карла Лагерфельда: коли він побачив її фотографію, то прийшов у захват і передав Соні свою книгу The Little Black Jacket, в якій залишив автограф і побажав успіхів у кар'єрі.

Соня Євдокименко

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на участь у численних показах та зйомках, дівчина намагається добре вчитися, а також танцює, активно будує кар'єру співачки, займається кінним спортом і грає на фортепіано.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий російський шоумен і стиліст Сергій Звєрєв опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі пост, який викликав жваве обговорення. Знаменитість в самоті вийшов на Червону площу з протестом проти будівництва заводу на Байкалі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": шанувальники серіалу Слуга народу в захваті - державне агентство України з питань кіно найближчим часом видасть йому ліцензію на зйомки третього сезону. Тому незважаючи на протести його супротивників, серіал все ж таки вийде на екрани.

Також "Знай.uа" писав, що Іванка Трамп вразила мережу своїм умінням чудово виглядати, схильностями до ведення бізнесу, а також поєднанням цього з сімейної життям і вихованням дітей.