Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливому образі, яке було зроблено в Берліні.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує, в коротенькій сріблястій сукні з рукавами і в забавних "пухнастих" босоніжках. Волосся Злати розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою. Артистка поклала одну руку на бік, вона злегка посміхається і дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Злата Огневич розповіла про те, що вона робить в європейській столиці. "Разом з Михайлом Некрасовим ми стали частиною яскравого музичного проекту #HavanaNights, створивши інтродукції до шоу. За підтримки Посольства Республіки Куба в Німеччині, це шоу побачать 60 міст і багато країн, і мені приємно бути частиною дійства! 🇩🇪 🇨🇺 🇺. Toi Toi Toi", - написала Злата. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Дуже приємно, що частиною цього проекту є представники України! Златочка, твої фанати пишаються тобою! Музика об'єднує світ!", "Ви така класна! "Браво! Ви співали там вчора?", "Хороша", "Здається, ми про це дізнаємося в наступних повідомленнях Злати. Чекаємо з нетерпінням!", Босоніжки – вогонь", "Яка гордість! Дуже цікаво побачити! Злата Огневич – кохана зірочка!", "Красуня", "Ви така гарна!", "Шикарно виглядаєш, Злата! Успіху у підкоренні світу", "Златочка, Ви неповторні", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Злата Огневич в бікіні показала казковий Балі.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.