Найкрасивіша пара російського шоу-бізнесу на межі розриву. У Насті Івлєєвої з'явився залицяльник, який змусив її забути про Елджея. Про це пише Clutch.

Останнім часом до пари відомого репера Елджея і телеведучої Насті Івлєєвої прикуто дуже багато уваги. Знаменитості то сходяться, то розходяться і постійно підігрівають інтерес до себе. Так, нещодавно поповзли чутки про заручини Насті і Олексія (справжнє ім'я Елджея). Красуня випадково засвітила обручку.

Не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що на концерті в Празі репер Еджей поводив себе як вільна людина. Епатажний музикант фліртував з фанатками, а деяких "щасливиць" запросив продовжити з ним вечір. Івлєєву така поведінка нареченого не влаштувала, і вона вирішила помститися йому... з Єгором Кридом!

Зірка Instagram вирушила на побачення з Кридом. Фанати "підловили" їх на кіносеансі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що Настя давно нерівно дихає до артиста Black star. Все почалося кілька років тому, коли красуня була у стосунках з іншим епатажним музикантом, Олегом Маямі. Правда, тоді Єгор був ще зовсім юним (зараз артисту 24 роки), і Настя не змогла розглянути в ньому серйозну кандидатуру.

На думку шанувальників, перша іскра між парою проскочила на премії МУЗ-ТВ в 2018 році. Тоді багато хто відзначив, що знаменитості красиво виглядають разом і могли б стати чудовою парою. Правда, флірт довелося припинити, адже Еджею такий розклад, ясна річ, не сподобався.

Тепер же Івлєєва і Крід провели разом вечір у приватному кінотеатрі "Сектор", поки Елджей виступає на гастролях. Фанати радять блогерці не упускати Єгора і вважають, що він буде набагато більш дойстойною партією для знаменитої красуні.

Нагадаємо, Насті Івлєєвій заборонили в'їзд в Україну.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єгор Крід збирається відбити наречену у Тіматі.

Також Знай.uа писав, служба безпеки України заборонила в'їзд відомому російському реперу Елджею.