Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками сміливими фотографіями з гримерки.

На знімках, які з'явилися на сторінці Ольги Сумської, вона постала на огляд публіки в сміливому образі. Актриса одягнена в чорну блузу-піджак з відвертим декольте, яке підкреслює пружні груди артистки. Шанувальники злегка в шоці від цих фото, адже Ользі 52 роки, і ніхто не очікував від неї таких гарячих фото.

Сумська сфотографувала себе в гримерці на телефон, сидячи перед дзеркалом. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах. В підписи до фотографій Ольга Сумська написала: "Чернівці ви мої. Привіт, друзі! Улюблена атмосфера прекрасного міста! #декамерон @teatrsovremennyiukr". Геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені в Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської. Судячи з усього, саме там виступала Ольга.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Треба сказати, що шанувальники артистки прийшли в захват від фото, а деякі називають її секс-символом. Артистку засипають компліментами в коментарях відзначаючи її гарячі фото.

"Оля, ви розумниця і красуня. Люблю всі ваші роботи і захоплююся вашим талантом. Завжди ваша шанувальниця", "Ну, що сказати, як завжди, красиво і приємно, і голос, і зовнішність, приємно чути озвучення фільмів та серіалів", "Не слухайте нікого. Ви прекрасна жінка", "Ви шикарна жінка", "Олю, Ви супер! Я Вами захоплююсь!", "Бажаю всім так старіти, виглядаєте супер", "Ви прекрасні", "Всім би так виглядати", "Гарні груди", "Оля, ви гаряча штучка", "Секс від Сумської", "Заздріть мовчки", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.