Ірина Білик відверто розповіла про те, як живе її старший син, чим займається і які в нього плани на майбутнє. Відома співачка зізналась, що 20-річний Гліб скоро збирається одружитися.

Старший син Ірини Білик народився у 1999 році від Андрія Оверчука. Співачка перебувала у шлюбі з його батьком всього чотири роки, і через два роки після народження Гліба молодята розійшлися. Варто зазначити, що розлучення позитивно вплинуло на кар'єру Білик, чого не скажеш про Оверчука.

Гліб Оверчук вирішив піти по стопах батьків: він займається моделінгом і музикою. Молоду людину відрізняє незвичайна зовнішність: він носить довге волосся і дуже стильно одягається. Зараз хлопець живе зі своєю дівчиною і сам себе забезпечує.

Ірина Білик розповіла, що Гліб багато гастролює зі своєю групою і подорожує. Обраницею зіркового сина стала дівчина Аліса, яка живе в Лондоні. Ірина називає дівчину першим справжнім коханням сина і розповідає, що пара виглядає дуже стильно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Вони дуже стильні обидва, практично не одягаються у модних магазинах. Я їх стиль не зовсім розумію, це, знаєте, як хіпі 60-х — все з чужого плеча, кинуте, у клітинку", — говорить співачка.

Крім того, Білик повідомила, що молоді люди думають про шлюб.

"Мій старший син Гліб зараз став часто гастролювати зі своєю групою, крім того, він живе окремо, зі своєю дівчиною, і навіть збирається одружитися. Це чудово!", — поділилася Ірина Білик.

Нагадаємо, Ірини Білик з'явилася на публіці в супроводі своїх головних чоловіків - 3-річного сина Табріза і чоловіка Аслана Ахмадова.

Раніше Знай.uа повідомляв, експерти назвали 10 найзавидніших холостяків України.

Також Знай.uа писав, Ірина Білик вирішила спробувати себе у улюбленому жанрі зеків і таксистів – шансоні. У новому кліпі 48-річна Білик вбралася сексапільною офіціанткою з 90-х і виконала оду коханню до одруженого чоловіка під назвою "Льоня, Леонід".