Відома російська співачка Крістіна Орбакайте, старша дочка Алли Пугачової, активно веде свою сторінку в Instagram. З тих пір, як знаменитість ступила на велику сцену, вона невпинно працює, адже її часто оцінюють не як виконавицю, а як дитину Примадонни. У підсумку 47-річна артистка багато трудиться, беручи участь у різноманітних проектах та організовуючи концерти, а також граючи в театрі.

Фанати часто відзначають, що Христина - недолюблена донька Алли Борисівни, адже та завжди зайнята п'ятирічними близнюками від чоловіка Максима Галкіна - Лізою і Гаррі. Через масу комплексів, пов'язаних з нестачею материнської любові Орбакайте не дозволяє собі відпочинок, тому нещодавно знову стала велучою на ювілеї балету "Тодес" разом з коміком Олександром Реввою. Варто відзначити, що незважаючи на свою фінансову незалежність і чоловіка-бізнесмена Михайла Земцова, артистка побувала в останній відпустці лише пару днів, після чого приступила до репетицій.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще