Відомий український співак Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Про це він зазначив в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, Бабкін розповів, що на початку кар'єри йому не було, що одягнути на вистпу, тому він вирішив виступати босоніж. Більше тгго він відзначив, що подібний виступ йому дуже сподобався, через що Бабкін і зараз практикує подібне.

"Це вже стало фішкою. Але це не фішка, це просто так сталося, коли мені не було що взути на сцену, і я вирішив піти босоніж. Потім я відчув, як це зручно і прекрасно, от і все", - зазначив співак.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він також відзначив, що співав на дуже різних концертних майданчиках, через що може достеменно сказати, де чиста сцена, а де необхідно носити з собою килимок.

"І в театрах, і в ДК – чисто. А от в нічних клубах є все: і плями, і пляшки, і розлиті напої. Треба з собою килимок возити, щоб розстеляти", - додав Бабкін.

Разом з тим варто відзначити, що відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в компанії дочки Веселини. І з підпису до фото можна зробити висновок, що Сергій Бабкін відвідав шкільне свято Масляної в школі дочки.

На фотографії зоряний батько обіймає дочку. І якщо музикант весело посміхається, то дівчинка здається збентеженою. При цьому Веселина вбрана в український віночок зі стрічками, на ній також срібляста курточка. А ось Сергій одягнений у темну куртку і червону шапку.

У підписі до фотографії артист написав: "З Масляною! Загальношкільні гуляння наші сьогодні вдалися на славу! Море млинців, діти в захваті! #семьябабкиных #харків #школабойко". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Харкові – рідному місті Сергія Бабкіна. Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловери в захваті від цього милого сімейного фото і засипають його компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Бабкін показав "вечірні ніжності", але не з дружиною.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Бабкін оселився під столом.

Також "Знай.ua" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль разом.

Сергій Бабкін - Дихай повільно