У четвер, 7 березня, стало відомо, що перемогу на Євробаченні в цьому році букмекери прогнозують представнику Російської Федерації Сергію Лазарєву. Про це вказує свіжий прогноз букмекерів після скандалу на українському відборі.

Так, у трійку лідерів потрапили Швеція та Італія. А на четвертому місці з'явився новий фаворит – популярна поп-співачка Tamta, представниця Кіпру.

Наступні місця можуть зайняти Ісландія, Нідерланди, Португалія, Норвегія, Франція. Десятку замикає Вірменія.

Букмекерські оцінки

Як відомо, 64-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2019 відбудеться в Ізраїлі, в Тель-Авіві. Півфінал пісенного шоу відбудеться 14 травня, другий півфінал – 16 травня, а фінал конкурсу, в ході якого визначать переможця Євробачення, пройде 18 травня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що підконтрольні Путіну спецслужби, а саме ФСБ, можуть бути причетні до скандалу, який стався після перемоги MARUV на національному відборі на Євробачення-2019. Такі аргументи висуває продюсер і композитор Олександр Ягольник.

"Їй допомогли здобути перше місце, відверто крадучи голоси у YUKO. Контора, яка займається голосуванням не сказала нічого. Так і сказати їм, ймовірно, просто нічого. Вони і самі прекрасно розуміють, що не так щось, але не можуть довести це. Що коштує для хакерів з Росії вплинути на Україну, якщо вони впливали на американські вибори?", — говорить продюсер.

Нагадаємо, що спочатку букмекери давали MARUV прогноз 4 місця на Євробаченні-2019. Однак після скандалу, який розгорівся в Україні, вакантне місце посів колектив з Ісландії.

Як повідомляв портал Знай.иа, срібний призер "Голосу країни" Отар Немсадзе переміг у грузинському національному відборі, гарантувавши собі квиток до Тель-Авіва на Євробачення-2019.

Також портал Знай.иа писав, що навколо міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019, який в цьому році проходить в Ізраїлі розгорівся серйозний скандал. Виявилося, що організатори заморозили продаж квитків.