Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в компанії свого чоловіка Влада Топалова.

На фотографії, яка з'явилася в записі Тодоренко, вона позує у світлій смугастій піжамі, в якій також з'явилася в новому випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Влад Топалов у білій футболці пригортає дружину до себе однією рукою, а в другій тримає чашку з логотипом Регіниного шоу. Артист закохано дивиться на дружину, а вона – в камеру, і обоє посміхаються.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко закликає шанувальників дивитися новий сезон її шоу, який вона випустила вже після народження сина. Як відомо, новий випуск телеведуча презентувала 8 березня, а гостею стала російська співачка Олена Темнікова. "#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ. Вже на моєму #youtube каналі. ПОСИЛАННЯ В ПРОФІЛІ. Окрема подяка моєму чоловікові @vladtopalovofficial за терпіння і допомогу. Ми зробили це! Як вам випуск з @lenatemnikovaofficial? Діліться враженнями? #регинапутешественница #регинатодоренко", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші засипають дівчину привітаннями з 8 березня. Зазначимо, що за добу новий випуск шоу "П'ятниця з Регіною" зібрав майже 200 тисяч переглядів на YouTube.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.