Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в стильному образі на пляжі в Дубаї.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни, вона постала на огляд публіки в кумедному образі. Справа в тому, що Тодоренко знайшла на вулицях Дубая чарівне графіті з милим малюком і почала його "цілувати". Точніше, вона сфотографована в профіль біля малюнка таким чином, як ніби його цілує. Для прогулянки в сонячному Дубаї Регіна наділа коричнево-біле квітчасте вбрання, яке на фото майже не видно.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла шанувальникам про те, як любить цілувати свого малюка. "#ЦеловатьДетей? Чула Бекхема за поцілунок зі своєю донькою в губи страшно захейтили. Сам Девід говорить про те, що це прояв ніжності і нічого більше. А ви як вважаєте, чи потрібен такий тісний контакт? Я свою дитину всю б зацілувала і з'їла б від великої любові. #регинапутешественница #регинатодоренко #дубай #dubai", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Багато захоплюються цим милим фото з такими яскравими поцілунками. Інші ж почали обговорювати питання, яке піднімає Регіна у своєму пості. Деякі розпитують телезірку про відпочинок в Дубаї і чоловіка Влада Топалова.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко розповіла про труднощі в Дубаї. Виявилося, що відпочивати з крихітною дитиною в такому місці може бути куди складніше, ніж здавалося.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.