Відому російську співачку Юлію Началову госпіталізували в реанімацію однієї з московських клінік. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Лікарі оцінюють її стан як украй тяжкий. Відомо, що у співачки різко піднявся рівень цукру в крові, а також у Началової загострилася подагра. На даний момент медики роблять все можливе, щоб допомогти співачці.

Раніше стало відомо, що 37-річна російська співачка, актриса і телеведуча Юлія Началова через серйозну хворобу стрімко втрачає волосся.

До такого висновку прийшли її шанувальники, коли артистка опублікувала ролик в свій Instagram-аккаунт з підсумками нарощування волосся в дорогому салоні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При цьому коментатори навіть здогадуються, через яку хворобу Началова могла почати лисіти. Всьому причиною неприємне захворювання подагра, яке до цього проявлялося в суглобових шишках.

Варто відзначити, що раніше в інтерв'ю Началова зізнавалася, що у неї відбулося зараження крові із-за невдалої операції по збільшенню грудей. У свою чергу, сепсис міг вплинути на раптова поява даної хвороби.

Нагадаємо, відома співачка втрачає волосся, фанати б'ють на сполох. Началовой довелося клеїти несправжні волосся собі на голову.

Як повідомляв Знай. ua, відома співачка нарешті подолала онкологію і показала новонародженого. "Моє маленьке диво… Мій синуля… Завжди хотіла донечку і сина", – написала артистка під фото.

Знай. ua писав, що забута Альона Апіна спробувала вислужитися перед Путіним. Альона Апіна дивно висловилася про анексію Криму, намагаючись вислужитися перед Путіним.