Ніні Олександрівні зробили надскладну операцію, буквально відрізавши частину обличчя.

Сергій Горобченко став знаменитим у 90-х. Високий статний блондин тоді багатьом запам'ятався завдяки ролям мужніх хлопців з фільмів "Агент національної безпеки" та "Бумер". Артист відзначився і в театральних постановках. Горобченко знімається і зараз, але робить це нечасто, віддаючи багато часу дружині Поліні Невзорової і п'ятьом дітям-школярам.

Тим не менш актор знайшов можливість з'явитися в передачі Лєри Кудрявцевої і Оскара Кучери "Зірки зійшлися", свіжий випуск якої був присвячений мамам знаменитостей. Саме у цій передачі виплила гірка правда із життя зірки. Сергій Горобченко розповів, що кілька років тому його матері лікарі поставили сумний діагноз – онкологія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Все почалося з того, що він помітив над верхньою губою Ніни Олександрівни новоутворення, і порекомендував їй відправитися в лікарню. Однак та збиралася летіти на Гоа, і походи по лікарях в її плани не входили. Вона вирішила проконсультуватися з фахівцями вже по прильоту назад в Росію. Та й сподівалася, що до цього часу все само пройде. Однак ситуація після спеки тільки погіршилася.

Мати Сергія Горобченко припускає, що новоутворення збільшилися і ущільніли. Ніна Олександрівна здала аналізи, біопсію і лише через 12 днів дізналася, що у неї онкологічне захворювання. Причому час уже підтискав – їй потрібна термінова операція.

68-річна жінка лягла під ніж, аби врятувати собі життя, хоча її попередили, що вона позбудеться частини обличчя, а шкіру на щоку їй будуть натягувати з шиї.

Операція пройшла успішно, і зараз мати актора Горобченко здорова. Ніна Олександрівна веде активний спосіб життя: вона няньчиться з п'ятьма онуками, часто влаштовує по п'ятницях сімейні вечері. Мати артиста з'явилася в студії і зізналася, що настільки звикла до дефекту обличчя, що навіть забуває про це. Лікарі кажуть, що Ніні Олександрівні вже можна зробити пластичну операцію, щоб усунути цей недолік.

Нагадаємо, смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Татусевих дочок" роздяглася і всіх налякала: це анорексія.

Також Знай.ua" писав про те, що Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона: за мовчання батькам щедро платили.