В житті цієї пари були складні періоди, але тепер Пінк і Кері Харт відчувають себе щасливо в шлюбі і виховують двох дітей. Правда, останнім часом користувачі мережі все більше стали обговорювати методи їх виховання. Справа в тому, що зоряний тато привчає малюків до своїм улюбленим заняттям, які зовсім не можна назвати дитячими.

Роман Пінк і Харта розвивався стрімко: вони всюди почали з'являтися разом, в інтерв'ю співачка говорила про безмежну любов до свого обранця. У 2003 році закохані повідомили про розставання. Ну а в 2005 році Пінк вже підтримувала коханої у фіналі мотокроссных гонок в Каліфорнії.

Під час заїзду співачка підняла над головою табличку з написом: "Ти одружишся на мені?". Коли Кері промчав мимо, Пінк додала напис: "Я серйозно!". Харт зупинив машину підійшов до коханої і сказав: "Так!". "Тоді повертай свою дупу на трасу, тому що я не виходжу заміж за лузерів!" - сказала співачка. Так почалася їх історія і спільна життя продовжує бути такою ж захоплюючою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Кері, наприклад, мотогонщик і вже привчив дворічного сина до маленького байку. Чоловік співачки Пінк опублікував на своїй сторінці в Instagram короткий відеоролик, на якому їх маленький син катається на електро-мотоциклі. Під час руху Джеймсон впевнено тримав рівновагу.

Кері Харт одягнув дитині на голову шолом, оскільки, за його словами, відчував деяке хвилювання за гальма. Але користувачі мережі все одно вважають, що дуже рано навчати маленького хлопчика такого заняття. Але потім фани і зовсім засипали Кері негативом.

Справа в тому, що зоряний тато опублікував відео, на якому його семирічна донька Харт стріляє з гвинтівки.

"Ми з Віллоу стріляємо з гвинтівки 22-го калібру. Вона робить успіхи… Почала стріляти в три роки"…

Дітей виховують так, що вони знають, як поводитися з вогнепальною зброєю, зберігати її і не дозволяти потрапити в руки людини, що не володіє необхідними знаннями.

Нагадаємо, смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу".