Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов стали батьками. При чому, "прекрасна няня" стала мамою втретє, а ось фігурист до недавнього часу був бездітний.

Про свою велику радість подружжя розповіло в інтерв'ю для журналу HELLO! . Анастасія Заворотнюк ретельно приховувала народження дитини, однак тепер вирішила про все розповісти.
Анастасія і Петро зізналися, що давно мріяли стати батьками, однак велика кількість роботи, різні проекти, щільний графік не сприяли поповненню в сімействі.

Та одного разу все змінилось. За словами акторки, всього один яскравий момент перевернув її розуміння сенсу життя.
Це відбулось коли Петро Чернишов став виконавцем головної ролі в новому льодовому шоу Тетяни Навки "Руслан і Людмила".

"І ось прем'єра. Я бачу, що все вдалося, все прекрасно. Успіх, оплески, і в фіналі на лід виходить маленька Надя Пєскова (донька Дмитра Пєскова і Тетяни Навки) - чарівна дитина з величезними синіми очима, косичками ... І в цей момент хвилювання відпустило мене, разом з радістю раптом накрило абсолютне розуміння, що я більше не можу без такої ж маленької дівчинки. Усередині дозріла рішучість, все кричало: "Дайте мені це!" - зізналася Анастасія Заворотнюк.
Про вагітність зірки комедійного серіалу "Моя прекрасна няня" знали лише найближчі. Петро Чернишов був абсолютно щасливий і дуже переживав за кохану жінку. Заворотнюк розповіла про вагітність своїй старшій дочці Анні і синові Майклу, коли була вже на п'ятому місяці. На той момент Анна була в Нью-Йорку, а син - в Москві. Він, за словами Анастасії, найбільше хвилювався за неї.

Заворотнюк народила в підмосковній клініці в кінці 2018 року. Разом з Анастасією в пологовий будинок поїхали чоловік і син. Коли дівчинка, яку назвали Мілою, з'явилася на світ, Петро і Майкл тримали її на руках по черзі. А старша сестра Анна познайомилася з нею тільки три місяці по тому, коли приїхала в Москву.

Анастасія Заворотнюк зізналась, що Міла стала новим центром в домі. Тепер все життя крутиться навколо малятка. Дівчинка буквально купається в любові.

"У мене троє таких різних дітей! І коли я тримаю на руках маленьку Мілу, я бачу в ній і Аню, і Майкла, це якийсь неймовірний дар!" - зізналася Анастасія Заворотнюк.