Нещодавно культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Вітзе. Хлопець є рибним магнатом, однак також підробляє моделлю і просто обожнює викладати нові знімки в Instagram.

Мабуть, варто розповісти про юного мільярдера докладніше. Густав Магнус - син Густава Вітзе, засновника Salmar ASA, однієї з найбільших світових компаній з вирощування лосося. Як виявилося, Густав-молодший не втрачав часу дарма і виявився дуже винахідливим спадкоємцем. Після того, як батько подарував йому майже половину акцій син примножив капітал, правильно вклавши гроші, і тепер його статок оцінюють в цілих 3 мільярди доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

Також скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.

А ще з'явився список Топ-7 найбажаніших молодих холостяків України