Скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак посварилася в Instagram з актрисою Дариною Мороз, яка є колишньою дружиною режисера Костянтина Богомолова. Варто відзначити, що Собчак і Богомолову приписують бурхливий роман. Так, на своєму акаунті телеведуча закликала "прощати" і почала філосовствувати, що й розлютило Мороз.

"Уміти прощати і вміти просити прощення? На це здатні тільки сильні, впевнені в собі особистості. Дрібний і дріб'язковий чоловік бачить приниження в тому, щоб визнати неправоту, і відчуває себе "терпилою", якщо прощає сам. Іноді ти щиро просиш вибачення – а в тебе продовжують смачно плювати. Головне випробування: мовчки обтертися, і пожаліти людину, яка не може впоратися зі своїм его. І не ображатися", - поділилася жмоциями Собчак.

Незабаром і в Instagram Дар'ї Мороз з'явився пост, який напевно присвячений висловлюванням Ксенії. "Як же я не люблю філософські пости... На мій смак, це нерозумно і вульгарно..." – зізналася актриса.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Собчак вирішила відповісти на публікацію, натякнувши Мороз на "карликовий розум". "У карликових умів є гидка звичка приписувати свою дріб'язковість іншим. Розумна людина навіть за дурістю шукає мудрість, намагається витягти сенс навіть з безглуздого, а з дурними і вульгарними людбми як? Куди б не прийшов, йому в очі кидається вульгарність і дурість. З мільярда можливостей він завжди, так би мовити, знайде своє, рідне. Так що якщо людина півдня думає про чужу вульгарність, не заважайте йому", – розлютилася Собчак.

Раніше "Знай.uа" писав, що чоловік Собчак зробив серйозне визнання з приводу сексуальної орієнтації.

Також малолітнього сина Собчак застукали в обіймах відомої моделі.