Російська модель і блогер Саша Кабаєва запустила в себе у блозі популярну в Instagram гру: "Було / не було".

Олександра завжди відверта з фоловерами, і в цей раз своїм звичкам не зрадила.

На запитання фоловера:"Був секс в літаку?", модель відповіла відверто "Так".

Саша Кабаєва
Саша Кабаєва

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначимо, що Кабаєва ось уже кілька років щаслива в шлюбі з екс-учасником скандально відомого реаліті-шоу "Дом-2", чемпіоном світу з кікбоксингу Олександром Липовим. У соцмережах дівчина постійно розповідає, яким хорошим чоловіком став для неї зірка телешоу.

Між тим, недавно Липовий потрапив в дуже неприємну ситуацію. 5 лютого 2019 року Олександра заарештували за шахрайство. Після засідання суду, чоловіка Кабаєвої відправили до в'язниці "Матроська тиша".

Саша відчайдушно захищає чоловіка, запевняючи, що його підставили. За її словами, знайомий Липова на прізвище Прохоров заборгував спортсмену 4,5 мільйона рублів. Щоб не віддавати гроші, боржник обмовив Липового.

Між тим, російські ЗМІ раніше писали, що Липовий подав на Прохорова в суд, а після запропонував йому угоду. Нібито Олександр пообіцяв боржнику умовний термін в обмін на 14,5 мільйона. У підсумку чоловіка Кабаєвої взяли в момент отримання грошей від Прохорова.

Нагадаємо, реаліті-шоу "Дом-2" закривають через наркотики.

Недавно в мережі пройшли чутки про те, що учасники скандального телепроекту вживають наркотики, а потім інформація підтвердилася відразу декількома відеозаписами. Подейкують, що шоу збираються закрити. Натякає на це і одна з ведучих Ксенія Бородіна

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Дому 2" жорстоко побив матір гітарою

Також Знай.ua писав, зірку Дом-2 знайшли мертвою.