У вівторок, 12 березня, стало відомо, що переможець Євробачення-2009 Олександр Рибак презентував інструментальний кавер на пісню Джамали "1944", яка принесла їй перемогу в 2017 році.

Так, норвезький співак, музикант, скрипаль білоруського походження виконав хіт на своїй знаменитій скрипці. Відео опубліковано на його офіційному Youtube-каналі.

"Все просто, музика об'єднує всіх! Ми зробили це! Олександр Рибак презентує кавер-версію пісні Джамали!" – повідомила продюсер Рибака Яна Прядко.

Варто відзначити, що Джамала в свою чергу також відреагувала на новий кавер на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Співачка подякувала Рибака за оригінальне виконання: "Спасибі тобі величезне!".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мені просто сподобалася мелодія. Її можна "співати" на всіх інструментах. І, звичайно, ніхто б не міг виконати її краще за Джамалу", - розповів про свій кавер Олександр.

Крім того, артист анонсував ще один кавер на пісню одного з учасників Євробачення-2019, який вийде відразу після фіналу конкурсу.

Варто нагадати, що Олександр Рибак переміг на конкурсі Євробачення-2009, отримавши 387 балів. Таким чином виконавець побив рекорд за весь час проведення пісенного конкурсу.

Олександр Рибак

Нагадаємо, що перемогу на Євробаченні в цьому році букмекери прогнозують представнику Російської Федерації Сергію Лазарєву. Про це вказує свіжий прогноз букмекерів після скандалу на українському відборі. У трійку лідерів потрапили Швеція та Італія.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська співачка Maruv, яка перемогла у нацвідборі на "Євробачення-2019", проте відмовилася підписувати контракт з українським мовником, поділилася думкою про учасників конкурсу. Окремо співачка виділила представника від Росії Сергія Лазарєва.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі опублікували першу спільну офіційну фотографію ведучих міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення". Як відомо, в цьому році конкурс відбудеться в Ізраїлі.