Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в гламурному, але практичному образі. Для фотосесії зірка перевтілилася з витонченої леді у гламурного гопника. Але при цьому вона зуміла зберегти сексуальність і магнетизм. На одному з фото Надя з'явилася, сидячи навпочіпки у червоному спортивному костюмі. При цьому на її ногах витончені чорні босоніжки.

На другому фото Надія вже стоїть, але вбрання інше – чорно-червоне. На ній вузькі лосини і спортивна кофта з білими смужками з боків. Тут Мейхер постала в грайливій позі, вона посміхається і дивиться в камеру. Коротке волосся зірки на обох фото красиво укладене. В підписи до фотографій Надія написала: "Для @cetre_insta. #інтерв'ю #надеждамейхер #співачка #спортивныйинтерес #актриса #жизньпрекрасна".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Надії Мейхер. Фанати в захваті від нових фотографій на її сторінці, і засипають зірку компліментами в коментарях. Найбільше уваги дісталося цьому класному спортивного костюму, який Надя наділа для фотосесії.

"Класні фотки. Позитив такий!", "Ви дуже гарна дівчина", "Чудово виглядаєте!", "Вона найкраща з усього складу ВІА Гри", "Я пам'ятаю Вас з початку ВІА Гри. Ви стільки всього досягли за цей час, я Вами захоплююся, Вашою силою духу! Успіхів Вам та процвітання!", "Надія, ви прекрасні, костюм супер", "Неймовірна", "Надюша, ви в будь-якому іміджі шикарна, але з цією зачіскою взагалі супер", "Яка красива", "Надія, ви бездоганна, ви одна така у всьому всесвіті і не неповторна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.