4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кіта Флінта, якого називають "королем електронного панку".

Фанати панку по всьому світу не можуть повірити у цю трагічну новину, однак найбільшим шоком стала причина самогубства Флінта - джерела стверджують, що він повісився через розлучення з дружиною.

Журналістам стало відомо, що за два роки до самогубства вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт розділив між усіма учасниками колективу п'ять мільйонів фунтів стерлінгів.

Ці гроші музиканти заробили за кілька років, пише Daily Mail.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він і колеги по гурту Ліам Хоулетт і Максим (справжнє ім'я Кіт Палмер), розділили кошти, які вони отримали порівну. У минулому році гурт заробив майже 2 мільйони фунтів стерлінгів і 3 мільйони за рік до цього.

Протягом останніх двох років The Prodigy виступили більш ніж на 70-ти концертах і фестивалях.

Нагадаємо, Кіт Флінт з The Prodigy вчинив самогубство буквально через декілька днів після того, як закінчився процес розлучення з його дружиною. Вона - японська модель та діджейка, Маюмі Кай.

Кіт Флінт закінчив життя самогубством на 50 році життя. Музиканта знайшли мертвим вранці 4 березня у його власному будинку у Норт Енд неподалік від міста Данмоу, графство Ессекс.

Як повідомляв раніше Знай.ua, король електронного панку Кіт Флінт наклав на себе руки 4 березня. Відомо, що Кіту було 50 років, зірку виявили мертвим у власному будинку на сході Англії.

Співробітники британських правоохоронних органів офіційно заявили, що причиною смерті стало самогубство.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Evening Standard.

За інформацією журналістів, результати судово-медичної експертизи свідчать про те, що медичною причиною смерті є асфіксія – Кіт Флінт повісився. Кіт Флінт помер на 50 році життя. Музиканта знайшли мертвим вранці 4 березня в його власному будинку в Норт Енд неподалік від міста Данмоу, графство Ессекс.

Також Знай.ua писав про те, що популярний український гурт "АГОНЬ" вирішив вшанувати пам'ять легендарного вокаліста The Prodigy Кіта Флінта.