У мережі оприлюднили кумедне відео, як російський співак Олег Газманов в окупованому Донецьку пішов на дно в прямому сенсі. Під артистом провалилась сцена просто під час концерту.

Тільки не лусніть зі сміху! Російський співак Олег Газманов в окупованому Донецьку пішов на дно, але продовжив "співати" та навіть не ойкнув.

Тільки не лусніть зі сміху! Російський співак Олег Газманов в окупованому Донецьку пішов на дно

Тільки не лусніть зі сміху! Російський співак Олег Газманов в окупованому Донецьку пішов на дно, але продовжив "співати" та навіть не ойкнув 😎

Geplaatst door ProstoNews Україна op Dinsdag 12 maart 2019

Користувачі мережі не стримують сміху, регочуть з інциденту: "Фанера, причём со всех сторон. И под ногами тоже", "Это чучело хоть достали оттуда?Или кинули сверху ещё лист фанеры и следующего "звезда" выпустили?", "Браво, украинской контрразведке!!!!! Подготовила сцену заранее для свежего ветра", "Жаль до кобзона с задорновым не долетел...", "Наверное ветер уже не свежий", "Телепортація полетів на концерт в Ростов".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Примітно, що Газманов виступав під фонограму, адже після провалу під сцену, музика не стихла і концерт продовжився, але вже без артиста.

За попередньою інформацією, сцену бойовики зробили з трухлявих дощок, і вона не витримала активності артиста. Даних про стан здоров'я Газманова після падіння поки не надходило.

Варто зазначити, що раніше Газманов неодноразово заявляв, що щасливий виступати в окупованому Донецьку.

Нагадаємо, Кіт Флінт роздав гроші перед самогубством: кого озолотив соліст The Prodigy.

Як повідомляв раніше Знай.ua, король електронного панку Кіт Флінт наклав на себе руки 4 березня. Відомо, що Кіту було 50 років, зірку виявили мертвим у власному будинку на сході Англії.

Також Знай.ua писав про те, що популярний український гурт "АГОНЬ" вирішив вшанувати пам'ять легендарного вокаліста The Prodigy Кіта Флінта.