Нещодавно проходили зйомки проморолика для осінньої прем'єри – ігрового проекту "Діти проти зірок" на Новому каналі. Про це повідомили у прес-службі.

Ведучим шоу буде Сергій Притула. На знімальний майданчик він приїхав разом із сином. Відповідно до сценарію, 10-річний син ведучого вчить зіркового тата, як правильно розмовляти з дітьми, щоб бути серед них "своїм".

"Мій син насправді знає слова, які я ніколи не чув і не знаю! – признався ведучий Нового каналу. – Буквально вчора ми їздили на примірку. В студії було рожеве тло для зйомок – і мій малий питається у Дмитра-стиліста: "А це у вас шось-то-там (я навіть зараз не пам’ятаю цього слова)?" І стиліст каже: "Так, Дмитро, це "шось-то-там"! Я аж рознервувася! Мій син спілкується з професійним стилістом однією мовою, а я не знаю, про що вони говорять", - каже Притула!

У відповідь на навчання від сина молодіжного сленгу, Сергій дав Дмитру кілька майстер-класів, як поводитись в кадрі. А ще порадив слухатися режисера та довіряти власному баченню.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Присутність дитини на майданчику – це ніфіга не весело", – зізнався Сергій після зйомок.

За словами Сергія Притули, він не примушував би зніматися сина, навіть часто відмовляє своїм роботодавцям в цьому.

Але Дмитро погодився на останню пропозицію, тепер зірковий татусь має додаткове згорання нервових клітин через переживання, чи добре відпрацює в кадрі.

Варто зазначити, що прем’єра "Діти проти зірок" відбудеться вже восени на Новому каналі.

Нагадаємо, Притула і Монро влаштували гучний скандал: "гнати с***ю ганчіркою".

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019.