Макс Сосновський разом з іншими хлопцями з "Топ-моделі по-українськи" потрапив до рук молодих дизайнерів проекту "Подіум", що на Новому каналі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби.

Чергове завдання для учасників проекту "Подіум" треба було створити "лук" для першого побачення. І не для кого-небудь, а для хлопців з "Топ-моделі по-українськи".

Причому під час розробки дизайну потрібно було враховувати побажання моделей. Деякі чоловічі ідеї були жахаючими... Перше побачення – дуже відповідальний момент, як для дівчат, так і для хлопців.

"Коли я збираюся на перше побачення, у мене весь дім перевернутий, все догори дригом. Кожного разу це стрес, перше враження не можна справити двічі", - сміється експерт "Подіуму", стиліст Іван Супрун.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мені дісталася дуже скромна дівчинка-дизайнер – Ліза Зволінська, – розповів Новому каналу Макс "Фізрук" Сосновський. – Вона мала пошити мені костюм з леопардового хутра. І я відразу сказав їй, що хочу хутряні труси! А краще дві пари, щоб перші можна було еротично з себе зірвати і залишитися в других. Для першого побачення, думаю, цього достатньо".

Скромна Ліза була приголомшена пропозицією. Зазвичай вона шиє милий дівчачий одяг у сердечках і квіточках. Чоловічі труси? Це не про неї. За її словами, вона навіть трохи злакалась епатажного Макса, і його ідеї з трусами.

"Труси я вирішила прикрити довгою шубою. І в результаті в мене вийшов образ Тарзана! Нічого настільки феєричного я ще не робила. Тому випускала Макса на подіум із широкою усмішкою від вуха до вуха".

Макс Сосновський від отриманого комплекту був у захваті. А Іван Супрун і Наталія Гоцій, які оцінювали роботи дизайнерів, не могли повірити, що це відверте вбрання створила найскромніша учасниця проекту.

За словами суддів, це був справжній епатаж, яскраво і сміливо. Та чи підходить це вбрання для першого побачення – інше питання.

Продовження історії з леопардовими трусами дивись у середу о 19:00 на Новому каналі в проекті "Подіум".

Нагадаємо, Галкін втомився від Пугачової і вигнав її з дому, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що Притулу заткнув за пояс власний син: "навіть я такого не вмію".