Популярна співачка Віра Брежнєва (Галушка - дів. прізвище), виявляється, не вважає та ніколи не вважала себе українською артисткою. Також вона розговорилась і розповіла, що думає про розлучення сестри Віки з Олександром Цекалом.

Вона взагалі не розуміє, нащо приписувати ці географічні приналежності, якщо вона виступає у різних країнах. А будучи ще підлітком взагалі в Росії розпочала свою творчу кар'єру.

Про це Віра сказала в інтерв’ю російському шоумену В’ячеславу Манучарову, - пише "Таблоїд".

Ведучий зауважив, що пошукова система "Яндекс", наприклад за запитом Віра Брежнєва видає: "українська співачка".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала участі там у жодній "Пісні року" або що. Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх нема".

Брежнєва нагадала, де вперше виступила та коли це відбулось.

"Плюс, коли я прийшла до "ВІА Гри", мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Тобто, я від початку, 16 років тому почала гастролювати по всьому СНД, по всьому світу", - додала Віра. До слова, Віра кілька років поспіль ставала найсексуальнішою жінкою Росії.

Також Манучаров не зміг обійти тему розлучення молодшої сестри Брежнєвої, Вікторії з відомим артистом та продюсером Олександром Цекалом.

На що співачка відповіла, що не лізла у стосунки сестри, але не збирається бути категоричною у своїх судженнях. Бо з роками зрозуміла – у житті може статися будь-що.

"Якби я була більш юною, я б була більш категоричною і казала б, напевно, якісь слова, але я можу сказати, що у житті всяке буває. При чому я і Олександру це можу сказати, якщо його побачу. Зараз ми з ним не спілкуємося", - зазначила Брежнєва.

Нагадаємо, про розлучення Цекала почали говорити ще минулої осені. На днях у пресі навіть з'явилась інформація про четверте весілля Олександра. Нібито 57-річний продюсер одружився на молодій моделі. Весілля зіграли в колі найрідніших в Америці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Віра Брежнєва похвалилась виступом в російському Сургуті та розповіла про майбутні концерти на території країни-агресора.

Також Знай.ua писав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Дивіться: Цекало розлучається з сетрою Віри Брежнєвої