Культова голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі вперше за довгий час після розриву з Бредом Піттом з'явилася на червоній доріжці. Так, у Лос-Анджелесі знаменитість прийшла на прем'єру нового фільму Тіма Бертона "Дамбо", який є кіноадаптацією мультфільму 1941 року. Для виходу в світ 44-річна артистка приміряла елегантну білу сукню з органзи від легендарного будинку Atelier Versace, доповнивши образ невеликими сережками і ніжним макіяжем.

Вбрання з глибоким вирізом на спині підкреслило ідеальну фігуру Джолі, а ще показало численні татуювання, деякі з яких Анджеліна збиралася видалити ще після розлучення. Варто відзначити, що зірка з'явилася на прем'єрі зі своїми дітьми: 10-річними двійнятами Вів'єн і Нокс, 12-річною Шайло і 14-річною Захарою. А ось старші сини актриси, 15-річний Пакс і 17-річний Меддокс так і не з'явилися на прем'єрі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що відома актриса Анджеліна Джолі з'явилася на світському заході з усіма своїми шістьма дітьми.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Анджеліна Джолі засмутилася через те, що Дженніфер Еністон запросила на свій ювілей Бреда Пітта.

А ще тец Анджеліни Джолі шокував визнанням про Бреда Пітта.