Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька розповіла, чому не змогла виграти у Нацвідборі на Євробачення 2019. Співачка відреагувала на шквал критики у її бік і зізналась, що тепер набагато більше часу приділяє урокам вокалу.

У програмі "Світське життя" з Катею Осадчою Олександра заявила, що не вважає свій спів на конкурсі провальним.

гурт KAZKA
гурт KAZKA

"Джамала запропонувала заняття вокалом і ми розглядаємо наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу", - розповіла Зарицька.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За її словами, головною перешкодою для її перемоги у Нацвідборі стало хвилювання, через яке голос здавався "невпевненим і коливався в інтонуванні".

"Але це все досвід і я думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - розповіла співачка в інтерв'ю.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Раніше повідомлялося, що хіт "Плакала" молодої групи KAZKA запідозрили у плагіаті. Мелодія хіта дуже сильно нагадує арабський трек YOYA Reborn.

"Це все законно, чисто, це не авторський зрізаний шматок якоїсь авторської пісні. Це Royalty Free Samlpes з банку семплів, які продаються у всьому світі, їх може використовувати будь-яка людина. Неважливо, коли трек вийшов – раніше, або пізніше. І цей семпл може бути в десятках тисяч пісень", — прокоментував журналістам ТСН творець пісні Сергій Ранов.

Нагадаємо, Kazka різко відповіла хейтерам після скандального виступу на Нацвідборі.

Раніше Знай.uа повідомляв, солістка групи KAZKA спробувала довести, що вміє співати.

Також Знай.uа писав, Вакарчук, "Бумбокс" і KAZKA засвітилися в анексованому Криму.