Раптова смерть відомого голлівудського актора Люка Перрі, якого мільйонна армія фанатів любить по роботі в серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", де він зіграв красеня Ділана Маккея, приголомшила весь світ.

Його дама серця Венді Медісон Бауер ще не може відійти від шоку і каже, що з коханим провела найщасливіші роки свого життя. У той же час у мережі з'явилася інформація про останні хвилини перед госпіталізацією актора. Про це пише видання The Daily Mail.

Люк Перрі
Люк Перрі

За інформацією журналістів, дзвінок у службу порятунку було здійснено з будинку зірки в Шерман–Оукс, Каліфорнія. Хто викликав медиків до розкішного маєтку, поки невідомо. Схвильована жінка благала, щоб лікарі поспішили і "натиснули на газ". Очевидиці порадили "залишатися там, де вона була, прибрати всіх тварин з кімнати, якщо такі були, і передзвонити, якщо стан Перрі погіршиться".

52–річного Люка Перрі доставили в госпіталь через 9 хвилин і 46 секунд, адже при інсульті кожна секунда може стати порятунком. Коли медики прибули в маєток зірки, він був у свідомості і міг говорити. Потім стан здоров'я актора різко погіршився, а лікарі змушені були підключити його до апаратів штучного підтримання життя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рідні пережили жахливий момент, коли повинні були прийняти складне рішення про відключення актора від штучного підтримання життя. Тому те, в якому вони були стані після смерті Люка Перрі, можна тільки собі уявити.

Тільки через день після смерті батька 18-річна донька Люка Софі змогла звернутися до всіх, хто підтримував рідних актора в цей важкий час. Софі написала у себе в Instagram зворушливий пост, в якому подякувала всім за підтримку.

Нагадаємо, безсмертне кохання з "Беверлі Хіллс": наречена Люка Перрі змусила ридати світ.

Як повідомляв Знай.uа смерть зірки "Беверлі Хіллс" Люка Перрі: реакція Шеннен Доерті зворушила світ.

Знай.uа писав, розсекречено заповіт Люка Перрі: світ - в шоці, його наречена - в непритомності.

Дивіться відео по темі: