Легендарна радянська співачка Едіта П'єха зробила відверте зізнання, що її онук - Стас П'єха - наркоман, який довго бореться із залежністю.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Журналісти з посиланням на слова Едіти П'єхи пишуть, що коли про проблему дізналися близькі та родичі, то вся сім'я об'єдналася навколо однієї мети - допомогти Стасу і врятувати його. За словами артистки, в якийсь час його здоров'я настільки погіршилося, що Стас ледь не попрощався з життям.

За словами співачки, всьому причиною стала невідповідна компанія: у Санкт-Петербурзі Стас зв'язався з такими знайомими, які "затягнули його в це". Щоб допомогти Стасу, артистка відправила онука на лікування в московську лікарню. П'єха особисто платила по 300 доларів на день, тільки щоб йому допомогти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ой, як він плакав, виривався з клініки. Тоді я йому говорила: "Стас, це смерть. Або ти будеш лікуватися, або це все". І він погодився", — розповіла співачка.

Едіта зазначила, що під час позбавлення від наркозалежності Стас відчував себе дуже погано, постійно просив родичів дозволити повернутися додому. Однак, за словами співачки, сім'я діяла жорстко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народну артистку СРСР та легендарну співачку Едіту П'єху помітили в інвалідному кріслі. Відповідне фото опублікували російські ЗМІ. Едіта П'єха поверталася після концерту в Москві на поїзді. Зазначається, що на пероні її чекали заздалегідь з інвалідним кріслом. Співачка сіла в інвалідне крісло відразу після того, як вийшла з вагона. Це не перший випадок, коли фанати помітили, що фізичний стан жінки погіршився.

Нагадаємо, як виглядали Аллегрова, Пугачова і Леонтьєв 25 років тому: кому роки пішли на користь.

Як повідомляв Знай.uа Оззі Осборн скасував все через екстрену госпіталізацію.

Знай.uа писав, госпіталізація Павла Волі: комік повідомив шокуючу новину.

Дивіться відео по темі: