Американська світська левиця Кім Кардашьян, яка активно захищає права тюремних ув'язнених, шокувала армію фанатів своїм благодійним "подвигом".

Відомо, що після того, як Кардашян домоглася від Трампа звільнення довічно засудженої наркоділерши Еліс-Марі Джонсон, у січні на свободу вийшов Метью Чарльз. Про цю історію повідомляє видання DailyMail.

Відомо, що чоловік провів у в'язниці останні 20 років за ненасильницький злочин, також пов'язаний з наркотиками. До речі, саме Чарльз став першим ув'язненим, звільненим у результаті проведеної тюремної реформи, в розробці якої Кім брала безпосередню участь.

Однак після двох десятиліть у в'язниці Меттью зіткнувся з проблемою адаптації, зокрема, ніхто не хотів здавати йому житло в оренду. Про це дізналася Кардашян і прийшла чоловікові на допомогу, знявши для нього будинок і взявши на себе усі зобов'язання по оплаті житла на найближчі п'ять років. Історією поділився сам Чарльз, емоційно подякувавши зірку у себе в Facebook.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Кім дізналася про мою ситуацію і допомогла мені. Для мене це просто неймовірно! Вона зробила це не заради залучення уваги, але я не міг не поділитися цією новиною. Моє серце ось-ось розірветься від щастя, і я хочу, щоб ви розділили мою радість зі мною. Спасибі тобі, Кім Кардашян, за всю любов і небайдужість до мене, поки я був за ґратами. Тепер я вільний", - написав Чарльз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всесвітньо відома світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала для популярного німецького бренду Carolina Lemke, рекламуючи футуристичні широкі сонцезахисні окуляри, які були модними ще в кінці 90-х, у дуже незвичний спосіб. Так, артистка приміряла не тільки стильний аксесуар, але і колготи на голе тіло. Також фішкою зйомки стало те, що Кім буквально "клонували".

Нагадаємо, українська Кардашян шокувала обличчям без макіяжу.

Як повідомляв Знай.uа Кардашьян зворушила малюками: король хованок та його помічниця.

Знай.uа писав, Кім Кардашьян влаштувала гарячу "ніч в музеї": від такого видовища можна зійти з розуму.

Дивіться відео по темі: