Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала в кріслі стиліста в абсолютно незвичному для себе образі. Так, артистка приміряла новий колір волосся - на цей раз Кім перетворилася на блондинку з ніжно-зеленим відтінком.

"🧜‍♀️", - лаконічно підписала Кардашьян. За 22 години кадр встиг зібрати понад 1,8 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті, порівнюючи Кім з русалонькою і здогадуючись куди 38-річна матуся трьох дітей може відправитися в такому вигляді. Багато хто також почали сперечатися, чи це перука або ж натуральне волосся світської левиці. Втім, були і ті, кому образ припав не до душі: деякі фанати відзначили, що знаменитість виглядає краще гарячою брюнеткою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.