Відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставив чорно-білий кадр з відпочинку, похвалившись спортивним тілом. Так, артист запропонував фанаткам поговорити про книжки і зізнався, де шукає натхнення.

"Поговоримо про книги.
Для мене найсильніша мотивація і натхнення– подорожі та книги.
Мемуари, історія, автобіографії. Такі книги я сгрібаю з полиць, не все встигаю читати, але прям пристрасть як подобається поповнювати свою бібліотеку.
З останнього дуже вразила серія книг Юваля Харарі. Читали?
Тепер вирішив взятися за американську класику, Джона Апдайка.
Розкажіть і про свої улюблені новинки👇🏼.", - запропонував Добринін. Фолловери не пройшли повз: "Дуже люблю читати,прочитала вже всю свою бібліотеку,і кожен раз коли бачу нові книги беру і читаю майже на ходу,моя улюблена книга це Олександр Дюма "Граф Монте Крісто"", "Микита,ви просто молодчинка, ви просто мрія будь-якої дівчини! Щастя вам!!!", "А коли у Микити Добриніна є час читати? 🙄", "Ти краще поговори як ти таких *банутих залишив у проекті. ..😉".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Вітзе.

Також завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

А ще скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.