Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила трепетний дитячий знімок з сестрою Олександрою. Так, артистка показала, якими рудими дівчата були в молодшій школі і зізналася, що через яскравий колір волосся у неї були комплекси.

"«А я дідуся не бив» 😂 Наш з @this.is.aleks корпоративний колір 😂😘🥰 Раніше моє волосся були набагато рудішим 😍 , але мене це дратувало і я страшенно комплексувала 🤦🏽‍♀️ Мені казали , що коли я виросту , буду пишатися своїм кольором волосся , але я , ясна річ , не вірила 😂 Зросла.... мене все влаштовує 😂, але з віком , на жаль , він став не таким яскравим 😏😞 Все проходить .... і навіть рудизна 😭 час нещадний .... цінуйте кожен момент ... 😘", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Як же все це знайомо)))😄😄😄", "👍👍👍смішна така....була...😋", "Ой клас! Обожнюю такі ретро фото) а у мене був такий же светр, тільки бірюзовий)", "Які ви класні😍😍😍🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥🔥А я відразу на ноги звернула увагу)))) ноги, нащастя дві дороги! 😍! Красуні💖💖".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.