Колишній експерт проекту "Все буде добре" і "Половинки", відомий психолог Наталія Холоденко вперше вийшла в світ після народження другої дитини. Про це пише Clutch.

Як відомо, телепсихолог і тренер особистісного росту Наталія Холоденко 6 березня вдруге стала мамою. Знаменитість доклала усіх зусиль, щоб до останнього приховати свій цікавий стан, тому шанувальники були, м'яко кажучи, шоковані такою новиною.

Для першого виходу у світ після пологів Холоденко вибрала стильний брючний костюм і топ. У підтягнутій красуні з яскравим макіяжем важко було впізнати молоду маму, адже вона виглядала просто прекрасно. Супроводжував зірку шестирічний син Ларіон, якого мама одягла, орієнтуючись на власний образ.

Підписники Наталії Холоденко в Instagram прийшли у захват від її свіжого і квітучого вигляду. Вони буквально засипали психолога компліментами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дівчина вогонь💖💖💖, красива, весела, струнка, одним словом Богиня", "Яка ви красива-красуня! Просто шикарна жінка! Молодець! Ваш зовнішній вигляд викликає захоплення. Випромінюєте щастя і позитив!", "Дуже красива, стильна", "Ви чарівні", "Я в шоці, Ви приклад! Так виглядати після пологів. Захоплююся", "Після пологів жінка ще шикарніша стала! Супер!", "Вау. Ходячий Секс", "Виглядаєте ВІДПАД", — пишуть у коментарях.

Нагадаємо, відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін опублікував чорно-білий кадр з відпочинку, похвалившись спортивним тілом. Так, артист запропонував фанаткам поговорити про книжки і зізнався, що шукає натхнення.

Раніше Знай.uа повідомляв, раптова смерть відомого голлівудського актора Люка Перрі, якого мільйонна армія фанатів любить по роботі в серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", приголомшила весь світ.

Також Знай.uа писав, Ані Лорак похвалилася уривок з виступу в образі Клеопатри, однак фанати запідозрили її в плагіаті.