Українська співачка Настя Каменских активно веде сторінку в соціальних мережах, куди постить свіжі фото і відео зі своїх концертів, життя та занять спортом. Але найбільше шанувальників знаменитості цікавить її особисте життя, оскільки співачка постійно розповідає про свого обранця, але широкої громадськості його так і не представила. У своїх коментарях фанати просять вгамувати їх цікавість і розкрити ім'я чоловіка, але Каменських цього робити не поспішає і тільки підливає масла у вогонь.

Нещодавно виконавиця знову розповіла про свої стосунки, які так ретельно приховує. Вона в черговий раз зазначила, що не буде називати конкретного імені свого чоловіка, але підкреслила, що той є її однодумцем у всьому, і заради нього, якщо буде така необхідність, вона готова кинути кар'єру.

Настя Каменських

Також Каменських дала тонкий натяк на те, що їх з коханим пов'язує спільна сфера діяльності і в даний час це дуже допомагає її роботі, про що стало відомо з інтерв'ю знаменитості виданню Cosmopolitan.

Каменських зізналася шанувальникам: "У мене величезна любов і взаємна. І це почуття так звеличує, що мені все по плечу. Благо мій улюблений – однодумець, який супроводжує в моїй роботі. І якщо мені одного разу доведеться вибирати між кар'єрою і любов'ю, я завжди виберу любов".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Крім того, знаменитість розповіла, що саме її приваблює у чоловіках: "Це внутрішній вогонь. Той стан, коли ти збуджуєш одним поглядом. Людина заводить харизмою. А ще мене, наприклад, збуджують чоловічі литки та руки. Якщо у чоловіка некрасиві пальці, то я не зможу бути з ним. Такий пунктик".

Настя Каменських

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно Каменських відповіла на питання про те, чи дійсно вона зустрічається з Потапом, була вагітна, а також зробила аборт. Крім того, знаменитість розповіла, з якої причини приховує своє особисте життя, а також не називає ім'я свого обранця.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно Каменських виклала новенький кадр, позуючи для популярного глянцю Cosmopolitan Ukraine. Співачка очікувала похвали, і фанати не змусили себе чекати, але знайшлися й такі, які розкритикували фото.

Також "Знай.uа" писав, що на українській естраді чимало знаменитостей, які дозволяють собі трохи розслабитися і набрати кілька зайвих кілограмів. Незважаючи на це, повернутися в колишню форму для них не складає ніяких труднощів.