Легендарна актриса і улюблениця мільярдів Вупі Голдберг повернулася з порога смерті. Протягом місяця 63-річна зірка балансувала на порозі незворотного, проте нарешті з'явилася на публіці, щоб заспокоїти фанатів. Вона сказала, що ще не до кінця одужала після важкої форми пневмонії, однак приходить в себе і збирається знову повертатися у кадр.

За життя Вупі, яка на місяць виявилася прикутою до лікарняного ліжка з дуже важкою формою пневмонії, переживали фанати у всьому світі. Актриса відчула себе краще і прийшла на ток-шоу The View. Сльози радості і бурхливі оплески - такою була реакція глядачів на появу улюблениці. Голдберг підтвердила, що ледь не померла.

"Я ще не повернулася. Але мені стане краще, тільки якщо я почну працювати, і я починаю", – заспокоїла Голдберг шанувальників.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Російському глядачеві Вупі Голдберг відома, зокрема, за романтичній мелодрамі "Привид". У фільмі також знімалися Патрік Суейзі і Демі Мур. Ця робота Голдберг – роль Оди Мей Браун – принесла актрисі премію "Оскар".

Актриса опинилася на порозі смерті, у неї були уражені обидві легені. Глядачі не бачили актрису більше місяця. Лише нещодавно артистка поспілкувалася з журналістами. "Я встаю і можу рухатися. Не так швидко, як мені б цього хотілося, але я в порядку", – заявила Голдберг. За словами актриси, вона була дуже близька до того, щоб покинути землю, передає Associated Press.

Набагато гірше справи у російської співачки Юлії Началової. Юля зараз також хвора на важку пневмонію, і знаходиться на лікарняному ліжку, в комі. Лікарі повідомили, що Началова не приходить в свідомість і в неї почався набряк легень. Багато ЗМІ, почувши слово "набряк" з вуст лікарів, приписали Началовой долю Жанни Фріске, з якою та має безпосередній зв'язок, і говорили про набряку мозку. На щастя, мозок Началовой не вражений, однак радіти ще рано.

Нагадаємо, розплата за помилки: 10 зірок з трагічною долею, які зробили аборт. Серед них опинилася і героїня нашої статті - Вупі Голдберг.

Нагадаємо, комік Робін Вільямс, який чотири роки тому покінчив з собою, знову з'явиться на великих екранах.