У п'ятницю, 15 березня, пішов з життя український оператор-постановник, член Національної спілки кінематографістів України Ігор Іванов. Кіношник помер після тривалої хвороби на 62-му році життя. Передає Clutch.

Іванов встиг попрацювати оператором в 24-х проектах, серед яких художні та документальні фільми. Він є лауреатом багатьох престижних премій в Берліні, Валенсії і Страсбурзі. Ігор Іванов працював над такими відомими українськими фільмами, як Дівчина з персиками (2017) і Шанс на любов (2017).

Нещодавно чоловік отримав головну телевізійну нагороду в Україні Телетріумф у номінації Оператор телефільму/міні-серіалу (до 4 серій) за роботу над драмою Століття Якова за романом відомого українського письменника Володимира Лиса.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що помер російський музикант, піаніст в групі Олександра Розенбаума - Юрій Капетанакі.

20 років піаніст Юрій Капетанакі співпрацював з Олександром Розенбаумом. За ці роки Капетанакі і Розенбаум стали не просто колегами, а близькими один одному людьми. Сьогодні Олександр Якович повідомив про смерть талановитого піаніста. Музикант не став розкривати конкретної причини смерті Юрія, зазначивши лише, що той тяжко хворів.

"Юра помер сьогодні, 13 березня. О 16:40. Що говорити? Він довго хворів. Боровся. Старався. Все, що можливо — робилося. Вчора був у нього в лікарні. Ніщо не віщувало такого блискавичного сьогоднішнього результату", — написав Розенбаум в особистому блозі.

Нагадаємо, колишній американський сенатор Берч Еван Бай помер на 92-му році життя.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо про смерті від раку мозку (гліобластоми) військового капелана і добровольца-парамедика медичного батальйону "Госпітальєри" Сергія "Фроста" Мороза.

Також Знай.uа писав, актор Люк Перрі, чиє життя трагічно обірвалося 4 березня на 53-му році, нічого не заповідав жінці, з якою прожив майже 12 років.