Студія "Квартал 95" у новому випуску шоу "Чисто News" обговорили кадрові зміни, які прийняв Президент України, а також зарплати заступників і самого мера української столиці Віталія Кличка.

Відео було опубліковано на офіційному каналі шоу.

Роль провідних виконали улюблені всіма Євген Кошовий і Валерій Жидков. Випуск носить назву "Як Порошенко головного шпигуна України звільнив".

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

У цьому випуску висміяли звільнення голови Служби зовнішньої розвідки, а також інформацію про фейкових телефонних агітаторів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Окремо в новому випуску Кошовий пожартував про зарплату мера Києва і його заступників. Також згадали дослідження ВВС про те, як жести кандидатів у президенти характеризують людей.

У коментарях до відео фанати гаряче зустріли новий випуск, і щосили його коментували:

"Хлопці, ви як завжди на вищому рівні!!! Так тримати і далі", - написали під відео.

"Давайте вже і про Зеленського жарти. Типу найняв видеомонтажера тому що силоньок не вистачає щоб за всі помилки в українському підтягуватися", - писали підписники.

Варто нагадати, що Студія "Квартал 95" опублікувала уривок з нового випуску гумористичного шоу "Ліга сміху", в рамках п'ятого фестиваль в Одесі від колективу "Пішло-Поїхало" з Миколаєва та Тернополя.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному акаунті в Facebook.

Квартал 95
Квартал 95

Відео опублікували 8 березня з назвою "За гумориста або за візочницю? Пішло-Поїхало". Всього за кілька днів ролик зібрав понад 150 тисяч переглядів і більше 4 тисяч лайків.

Підписників виступ вразило. У коментарях багато ділилися своїми емоціями після перегляду. Велика кількість відгуків було з підтримкою і вдячністю хлопцям за творчість. Не обійшлося і тим стосовно передвиборної компанії Зеленського.

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до українців: давайте допоможемо, часу залишилося дуже мало

Як раніше повідомляв "Знай.ua", оманда "Ліги сміху" підірвала мережу новим номером: голосувати за своїх - за гумориста або за візочницю

Також Знай.ua" писав про те, що Кошовий жорстко висміяв Ляшка за безглуздий піар: "залишилося потанцювати з вчителями і лікарями"