Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла дружина актора Павла Прилучного латвійська актриса і модель Агата Муценієце.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у Агати Муценієце. При цьому дружина Павла Прилучного прийшла на зйомки не одна, а з дочкою, яка також є в анонсі. Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала зручний і симпатичний домашній лук. На ній яскрава жовта толстовка і довга зелена спідниця в білий горошок. Волосся зібране в пучок на маківці, а спереду відпущені кілька пасом, при цьому на її голові пов'язка.

У підписі до відео Регіна Тодоренко заінтригувала прихильників новим випуском. "Хлопці! Новий випуск @prtshow вже на каналі! В гостях у мене приголомшлива Агата Муценієце @agataagata. Ми поговорили не лише про розлучення Агати, але і… хочете знати, що ще вона мені розповіла? Тоді швидше переходьте за посиланням у профілі #пятницасрегиной", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. Зазначимо, що за кілька годин новий випуск шоу "П'ятниця з Регіною" зібрав понад 250 тисяч переглядів на YouTube.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.