Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в чорно-білому смугастому костюмі, який складається з коротенького топа і довгої спідниці з пікантними розрізами на стегнах. При цьому Ольга Куриленко з'явилася на фото в дуже відвертій позі. Вона сидить на підвіконні і широко розставила ноги, а її смугастий топ на бретелях має глибоке декольте і оголює груди. Волосся зірки розпущене і недбалими пасмами спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко написала: "Найкращий день тижня…". Це вона має на увазі п'ятницю. Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а по понеділках заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Як ангел", "Ух, оце чудо природи", "Просто чудово", "Добре", "Ольга, це красиво, сексуально і чудово", "Ти така сексуальна", "Ти тільки що зробила п'ятницю найспекотнішим днем тижня", "Красива жінка", "Мені подобається", "Ольга, у тебе є календар? Просто подивися, яка ти чудова в цю п'ятницю", "Абсолютно красива", "Виглядає тепло", "Ольга Ви сьогодні, особливо гарна! Мейк дуже Вам пасує", "Ідеальна краса", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.