Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки на сцені в російському Томську. Так, для виступу Лорак наділа незвичайний латексний плащ пекучо-червоного кольору, з-під якого виглядають чорні штани. На ногах артистки масивні темні босоніжки на підборах. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Ані Лорак стоїть напівбоком до камери, вона не дивиться в камеру – її зухвалий погляд спрямований кудись у далечінь.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Коли слів не треба, достатньо погляду!". Також вона вказала фотографа, який її зобразив. При цьому з попередніх постів співачки відомо, що фото було зроблено під час її виступу в Росії, в місті Томськ – в рамках туру "Діва". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Лялькова!", "Сумний погляд", "Кароліна, як завжди, шикарна і чарівна!", "Просто богиня", "Очі можуть багато чого сказати", "Ти шалено красива", "Без слів, неймовірна", "Дуже мотивуєте своїми виступами", "Без одягу красивіша", "Ну треба ж, одягнена, блін", "А в погляді читається любов до глядачів", "Як завжди красуня!", "Красивий погляд", "Оце погляд, такий пронизливий", "Ви шикарна, але цей плащ вам не личить", - пишуть в коментарях до фото Ані Лорак.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.