Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз через соцмережі повідомила приємну для своїх фанатів новину. Як виявилося, артистку покликали на зйомки гумористичного шоу "Вечірній Квартал".

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала ряд фотографій із закулісся зйомок "Кварталу 95". Для виступу на гумористичному концерті артистка та її шоубалет вбралися не скромніше, ніж на Національний відбір на Євробачення. Так, MARUV одягла чорні латексні лосини, коротенькі чорні шорти і бюстгальтер, а поверх цього накинула чорну косуху. При цьому на шиї зірки масивне намисто, яке більше нагадує комір. Дівчатка з підтанцьовки одягнені в схожі сексуальні вбрання. А головне, всі на величезних шпильках.

У підписі до фото Анна Корсун повідомила, де і коли дивитися "Вечірній Квартал". "Ready for the «Evening Quarter 95» TV show? Watch on 1+1 TV channel. Готові до "Вечірнього кварталу 95"? Дивіться сьогодні, на телеканалі "1+1". #maruv #drunkgroove #sirensong #bang", - написала співачка у підписі до фото. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хто її засуджує, а інші просто милуються сміливими образами дівчини і її подружок на цих фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці. Переможниця Нацвідбору на "Євробачення 2019" розставила всі крапки в скандалі з пісенним конкурсом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.