Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Днями співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який вже просуває в своєму Instagram. Так, наприклад, Даша опублікувала фото в образі з кліпу і влаштувала навіть невеликий розіграш.

На фотографії, яка з'явилася в записі Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки в чорному боді цікавої фактури, яке підкреслює пишний бюст зірки. Але все більше уваги привертає незвичайна зачіска співачки. У кліпі Даша з'явилася з пишними африканськими кучерями, а також у перуках. У підписі до фотографії Астаф'єва запропонувала шанувальникам розповісти, який фрагмент кліпу їм сподобався найбільше.

"Улюблений момент у новому відео? Переможець, улюблений момент якого набере найбільшу кількість лайків, отримає приз", - написала Даша в підписі до фото. Шанувальники в захваті від нового кліпу Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончені груди артистки, а іншим сподобалася її незвичайна зачіска і зміна образів в кліпі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кожен момент, де видно красиві очі... Даші", "Аж вишеньки спітніли", "Всі моменти прекрасні", "Перші секунди кліпу перед дзеркалом", "Сміх у кінці, люблю цей сміх", "Улюблений момент – коли Даша в кадрі", "Де Дашу шокером вдаряють", "Класний, улюблений момент, коли блискітки ллються з голови", "Сексі", "Може, момент декольте!", "Чарівна, як ніколи!", "А хіба може бути один улюблений момент, коли Даша в будь-якому образі і з будь-якою емоцією ох*єнна?", "Моменти, коли ви танцюєте в рожевій перуці, кожен кадр неймовірний", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.