Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі на відпочинку в Єгипті.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на прогулянці біля пірамід. Для екскурсії Леся одягла білу блузку-сорочку, коротенькі білі шортики і широкий солом'яний капелюх. Її волосся під капелюхом розпущене, а на обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Нікітюк сфотографована посерединці між двох величезних пірамід, а сама як би прикинулася третьою.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк запропонувала шанувальникам пограти: "Кайф. Спасибі @tuiukraine.official за здійснення мрії. Вгадай назву піраміди зліва від мене і отримай підписку #багиняегипта #пірамідки #tui_кайфую #tuiukraine #tui_відпустка #tui_relax", - написала Леся. Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі засипають її різноманітними питаннями про відпочинок в Єгипті і намагаються вгадати назву піраміди.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Хеопса, я вже була там і знаю все про піраміди", "Яка засмага, супер", "Супер!", "Леся вища пірамід!", "Хто фотографує Лесю? Це загадка важливіша, ніж назва тієї піраміди", "Красуня! Довгі засмаглі ноги – це дуже красиво!", "Ти найкрасивіша дівчина світу", "Красуня!", "Прекрасний загар", "Ти крута", "Така засмагла, клас, Леся, крута красуня", - пишуть в коментарях до фото Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.