Модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Історик моди і ведучий шоу "Модний вирок" Васильєв просто катком проїхався по своїй приятельці.

"Поганий смак і слонопотамні ноги", – не соромився він в оцінці зовнішності і вміння одягатися примадонни російської естради.

Згодом, щоправда, модельєр намагався виправдатися. Він звинуватив журналістів у нелегальній зйомці і в тому, що його неправильно зрозуміли.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Історик моди прямо назвав Аллу Пугачову "законодавицею поганого смаку в Росії". Кутюр'є також підкреслив, що у співачки жахлива зачіска і потворні балахони. Особливо його дратувала довжина суконь співачки, яка не приховувала "слонопотамних ніг".

Пізніше, коли його приперли до стінки, Васильєв від своїх слів не відмовився, однак постарався пом'якшити модний вирок, а словам надати трохи іншого змісту.

Він наголосив, що років 15 тому, колір одягу, який носила Пугачова здавався "дикою потворністю", а через деякий час це писк моди.

Також він оправдав балахони на співачці. За словами модельєра, Пугачова часто виступала на стадіонах. І щоб глядачі її бачили, вона змушена була одягатися масивно, бо ж приталеному одязі її, нібито, ніхто б не помітив. Щоб бути виднішою, артистка, за словами Васильєва, також стала носити перуки і високі платформи.

Як повідомлялося раніше, шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про імовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її теперішній супутник життя Максим Галкін.

Імовірного виконавця замаху, дагестанця Хідірнебі Казуо було затримано у Москві, наразі його допитує поліція, повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що чоловіка, якого звинувачують в тероризмі і підготовці вибуху на концерті Філіпа Кіркорова в Махачкалі, зізнався, що збирався вбити співака на замовлення Максима Галкіна. Про це повідомив адвокат обвинуваченого.

Нагадаємо, Галкін заявив про "убивство" Кіркорова: усі сумніви розвіялись.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Галкін втомився від Пугачової і вигнав її з дому, - ЗМІ.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Максим Галкін розповів про те, як почувається його дружина, російська співачка Алла Пугачова.