43-річна Наталя Могилевська зараз активно гастролює Україною. Щільний концертний графік не дозволяє співачці вийти з форми, що вона і демонструє на нових фотографіях в соціальних мережах.

Народна артистка України давно небайдужа до танців. Про це ми знаємо ще з часів першого сезону проекту “Танці з зірками”, де Наталя Могилевська з Владом Ямою посіли друге місце, пропустивши вперед Володимира Зеленського з Оленою Шоптенко. У 2017 році зірка взяла реванш у парі з Ігорем Кузьменком. Відтоді уся концертна програма артистки наповнена не лише вокалом, а й танцями.

На фото, яке Наталя опублікувала в інстаграмі, вона робить шпагат у повітрі та тримає у руках мікрофон, а у підписі дякує своїм шанувальникам: “Мої дорогі і прекрасні Одеса, Миколаїв, Херсон, Кривий Ріг, спасибі за ваш теплий прийом! Люблю вас, моя унікальна публіка! Ще п’ять неймовірних концертів позаду. Вчора у нас був day off, ми відпочили і насолодилися отриманими емоціями”.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали, що популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка кардинально змінила свій імідж, здивувала шанувальників спокусливим луком в "голій" сукні.

У вівторок, 5 березня, відбувся сольний концерт Наталії Могилевської у столичному Палаці "Україна", до якого співачка готувалася півтора місяця. Концерт Могилевська влаштувала справжнє шоу - улюблені хіти звучали в сучасному аранжуванні, запальні танці з шоу-балетом, де Наталя показала відмінну хореографічну форму, просто підірвали публіку. Кожна композиція сприймалась на "ура".

За час концерту Могилевська кілька разів змінювала своє вбрання - від ніжних суконь в квіточку, до яскравих і сміливих костюмів. Одним з найяскравіших образів було її поява в чорному напівпрозорому платті, яке вдало підкреслювало розкішне тіло 43-річної співачки.

Нагадаємо, Наталя Могилевська змінилася до невпізнання.

Як повідомляв портал Знай.uа Могилевська опублікувала фото з тренування і розповіла шанувальникам, як прокидатися щасливою.

Знай.uа писав Могилевська шокувала шанувальників дивним увличением.