Популярна зоряна пара, українські телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов, вирушили на сімейний відпочинок в Італію. Подружжя радує шанувальників сонячними знімками, які не можуть не викликати посмішки.

Спочатку шоумен опублікував знімок сніданку з дружиною з аеропорту Мюнхена, проте, кінцевою метою їх подорожі став мальовничий італійський регіон.

На фотографіях з італійських канікул Осадча позує в короткій чорній сукні і білих кросівках. Телеведуча доповнила цікавий образ сонячними окулярами в оригінальній оправі. На одному з фото телеведуча обіймає чоловіка за шию, посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Прекрасна Апулія. Мабуть, все життя можна їздити в Італію і відкривати нові місця". підписала ведуча знімки

Шанувальники телеведучих просто "засипали" пару компліментами. "Щасливі!", "Класні фотки! А Вашій сімейній парі благополуччя, удачі, щасливого довговічного життя і любові!", "Ви чудова пара", – написали коментатори.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраву фотографію, на якій постала в стильному луці.

Катя Осадча
Катя Осадча

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в яскраво рожевому платті різних відтінків у поєднанні з білим. При цьому на ногах Каті стильні рожево-білі туфельки з відкритою п'ятою. Фанати сильно здивувалися такому яскравому і грайливому образу, адже Осадчу звикли бачити у більш вишуканих і ділових нарядах. Але вона точно не розчарувала.

Телезірка відображена, як ніби під час ходи, вона кокетливо схилила поділ сукні. Волосся зірки розпущене і спадає на плечі, а на скроні видно білу шпильку, на її обличчі легкий макіяж.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.